Etsimme näkemyksellistä ja hyvällä palveluasenteella höystettyä työterveyshoitajaa Pasilan toimipisteeseen

Hei terveydenhuollon ammattilainen!

Etsimme TYÖTERVEYSHOITAJAA osaksi osaavaa moniammatillista tiimiä AITO Työterveyden Pasilan toimipisteeseen.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ketterää palveluasennetta sekä näkemyksellisyyttä toiminnan parantamiseen. Terveydenhoitajatutkinnon lisäksi odotamme sinulta tuloksekasta työskentelyotetta ja ystävällistä palveluasennetta. Omaat hyvät tietokone- ja ohjelmistotaidot ja sinulla ei mene sormi suuhun uusien järjestelmien kanssa. Osaathan suomen lisäksi myös englantia ja ruotsia. Muu kielitaito, aiempi työskentely työterveyshuollossa ja työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja perehdytyksen tehtävään. Teet monipuolista työtä, myös etävastaanottojen muodossa, eri toimialojen asiakasyritystesi kanssa. Ensisijainen työpisteesi on Helsingin Pasilan yksikkö, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Työaikasi on 38.45h/vko.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus jo tänään tai viimeistään 7.2. osoitteeseen helena.fristrom@vantaa.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Pasilassa sinua odottavat iloiset ja taitavat kollegat!

Lisätietoja: Helena Friström, Pasilan palvelupäällikkö, puh. 050 314 5427, email. helena.fristrom@vantaa.fi

AITO Työterveys – Vantaan Työterveys Oy on suomalainen Vantaan kaupungin omistama yhtiö. Tarjoamme asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta asiakkaillemme. Toimimme pääkaupunkiseudulla Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.
Lue lisää AITO Työterveydestä: www.aitotyoterveys.fi