Ammatinharjoittajaksi AITO Työterveyteen? – Liity kasvavaan joukkoomme

Haemme yleis- tai työterveyslääkäriä ammatinharjoittajasopimuksella AITO Työterveyteen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa listat täyttyvät varmasti. Pidät pääosin sairausvastaanottoa, mutta työterveyshuollon osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit tehdä myös lakisääteistä työterveyshuoltoa. Työskentelet mahdollisuuksiesi ja tarpeen mukaan kaikissa kolmessa toimipisteessämme Pasilassa, Tikkurilassa ja Tapiolassa. Kaikki toimipisteemme sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien päässä. Myös etävastaanotot ovat mahdollisia. Vuokramme ovat kilpailukykyiset.

Toivomme sinulta vahvaa ammattitaitoa, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Olethan jo lääkäriksi valmistunut. Kokemus työterveyshuollossa on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja taitavien kollegoiden tuen.

Asiakaskuntamme koostuu pienyrityksistä, yrittäjistä ja kunnista. Meille kaikki asiakkaat ovat tärkeitä ja tahdomme vastata tarpeisiin nopeasti ja ketterästi. Vastaanoton voit aloittaa osa- tai kokoaikaisena pikaisestikin tai heti, kun sinulle sopii.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset:

Pirkko Kokkonen, johtava työterveyslääkäri, p. 050 314 6387, pirkko.kokkonen@vantaa.fi

 

AITO Työterveys – Vantaan Työterveys Oy on suomalainen Vantaan kaupungin omistama yhtiö. Tarjoamme asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta asiakkaillemme. Huolehdimme pääkaupunkiseudulla jo noin 4800 yrityksen, yrittäjän tai yhteisön työterveyshuollosta.
Lue lisää AITO Työterveydestä: www.aitotyoterveys.fi