Haemme työterveyspsykologia ammatinharjoittajasopimuksella AITO Työterveyteen

Etsimme huipputyyppejä haastamaan perinteitä ja rakentamaan kanssamme uudenlaista työterveyshuoltoa.

Sytytkö työyhteisötyöstä ja innostutko moniammatillisesta yhteistyöstä? Ovatko erilaiset kyselyt, luennot ja koulutukset sinulle arkipäivää yksilövastaanottoja unohtamatta? Mikäli vastasit kyllä, tule meille töihin! Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa saat hyödyntää omia vahvuuksiasi, ja rennon työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen.

Toimipisteemme sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa, Tikkurilassa ja Tapiolassa ja voit työskennellä mahdollisuuksiesi ja tarpeen mukaan kaikissa toimipisteissämme. Myös etävastaanottojen pitäminen on mahdollista. Tarjoamme kilpailukykyisen ansaintamahdollisuuden. Meillä työlistasi täyttyvät varmasti!

Odotamme sinulta työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta ja aiempaa kokemusta työterveyshuollossa työskentelystä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehitysmyönteisyyttä ja myyntihenkisyyttä. Englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Asiakaskuntamme koostuu pienyrityksistä, yrittäjistä ja kunnista. Meille kaikki asiakkaat ovat tärkeitä ja tahdomme vastata tarpeisiin nopeasti ja ketterästi. Vastaanoton voit aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset:

Teija Korjala, palvelujohtaja, p. 043 825 9037, teija.korjala@vantaa.fi

AITO Työterveys – Vantaan Työterveys Oy on suomalainen Vantaan kaupungin omistama yhtiö. Tarjoamme asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta asiakkaillemme. Toimimme pääkaupunkiseudulla Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.
Lue lisää AITO Työterveydestä: www.aitotyoterveys.fi