Uudistunut nettiajanvarauksemme on nyt auki!

Mikäli sinulla on hengitystieoireita kuten kuumetta, yskää, nuhaa, kurkkukipua, lihassärkyä tai äkillisiä vatsaoireita, ethän varaa aikaa netin kautta. Ota meihin yhteyttä puhelimitse, niin varaamme sinulle tarvittaessa ajan esimerkiksi etävastaanotolle.

Varaa aika työterveyteen kätevästi netin kautta. Ajanvaraus tunnistaa työterveyssopimuksesi ja tarjoaa sinulle vain sopimuksesi mukaisia aikoja.

Netistä voit varata aikoja työterveyshoitajalle tai -lääkärille. Aikoja on kahdenlaisia; pidemmät ajat työterveyshoitajille ja lyhyemmät sairaanhoidon ajat työterveyshoitajille ja -lääkäreille. Pidempiä aikoja varataan esimerkiksi työhön liittyviin tarkastuksiin. Nämä ajat näkyvät kaikille, työterveyssopimuksesta riippumatta. Sairaanhoidon aikoja voi varata vain, mikäli työterveyssopimukseen kuuluu sairaanhoito. Nämä ajat ovat lyhyempiä noin 20min ja 30min mittaisia. Tällaiselle ajalle voit varata esimerkiksi rokotuksen tai tikkien poiston työterveyshoitajalle tai esimerkiksi reseptin uusinnan työterveyslääkärille. Asiantuntijoiden vastaanotoille pääset soittamalla ajanvaraukseen 09 839 22012.

Mikäli työterveyssopimukseesi kuuluu Hoidon tarpeen arvio -palvelu, pääset varaamaan netin kautta aikoja ainoastaan työhön liittyviin tarkastuksiin. Muissa asioissa saat avun Hoidon tarpeen arvio -palvelusta 09 839 50300.

Varaa aika AITO Työterveyteen:

NETTIAJANVARAUS

Lisäämme aikoja nettiajanvaraukseemme hallitusti, asiakastarpeen mukaan. Jos et löydä nettiajanvarauksesta itsellesi sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 09 839 22012.