Työterveyshoitaja, AITO Työterveys Tapiola

Etsimme vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen TYÖTERVEYSHOITAJAA osaksi osaavaa, ja tulevaisuudessa myös kasvavaa, moniammatillista tiimiä AITO Työterveyden Tapiolan toimipisteeseen.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ketterää palveluasennetta. Terveydenhoitajatutkinnon lisäksi odotamme sinulta tuloksekasta työskentelyotetta ja ystävällistä palveluasennetta. Olet nopea oppimaan, ja sinulla ei mene sormi suuhun uusien järjestelmien kanssa. Kielitaito ja työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kunnon perehdytyksen. Teet monipuolista työtä, myös etävastaanottojen muodossa, eri toimialojen asiakasyritystesi kanssa. Työtä on mahdollista räätälöidä myös sinun toimialaosaamisesi ja -kiinnostuksesi mukaan. Ensisijainen työpisteesi on Espoon Tapiolan yksikkö ja tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön.

Lähitulevaisuudessa yhtiömme kokee muutoksia omistajanvaihdoksen myötä. Muutos tarkoittaa niin asiakkaille kuin työntekijöillemme uusia ketteriä ja kehittyviä järjestelmiä sekä laajempaa palvelutarjontaa. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Miksi tulisit meille töihin? – Aitolaiset kertovat

”Mahdollisuuksia täynnä oleva työpaikka, ja hyvä ilmapiiri, joka on avoin kehitysideoille. Meillä on aito yhteisen tekemisen meininki.”

”Tarvitsen haasteita ja haluan tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä, AITO Työterveys on selkeä valinta minulle.”

”Ihan parhaat työkaverit. Monipuolinen ja palkitseva työ.”

AITO Työterveydessä sinua odottavat iloiset ja taitavat kollegat!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus jo tänään tai viimeistään 19.11. osoitteeseen anu.silander@vantaa.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Anu Silander, Tapiolan palvelupäällikkö, puh. 040 540 8073, sähköposti anu.silander@vantaa.fi

Soittoajat:
ma 1.11 klo 14.30–15.30, pe 5.11 klo 14–15, ke 10.11 klo 15–16 ja pe 19.11 klo 9–10.

 

AITO Työterveys – Vantaan Työterveys Oy on suomalainen Vantaan kaupungin omistama yhtiö. Tarjoamme asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta asiakkaillemme. Toimimme pääkaupunkiseudulla Vantaalla, Espoossa, Helsingissä.

Lue lisää AITO Työterveydestä: www.aitotyoterveys.fi