Turvallinen asiointi AITO Työterveydessä

Korona jyllää edelleen keskuudessamme, ja lisäksi on influenssa-aika. Jotta voimme palvella asiakkaitamme turvallisesti, hoidamme infektio-oireiset asiakkaat erillään muista asiakkaista työterveyssopimustemme mukaisesti.

Oireiden mukainen hoito

Influenssan tai flunssan oireet muistuttavat kovastikin koronaviruksen oireita. Mikäli sinulla on hengitystieoireita, kuumetta, yskää, nuhaa, kurkkukipua, päänsärkyä, lihassärkyä, ripulia tai oksentelua, on syytä epäillä koronavirusta ja hakeutua testiin. Jos haluat keskustella oireistasi tai epäilet tarvitsevasi lääkärinhoitoa, olethan meihin yhteydessä puhelimitse. Muistathan tarkistaa työnantajaltasi työterveyssopimuksen laajuus. Mikäli työterveyssopimus ei kata sairaanhoitoa, olethan yhteydessä oman kuntasi terveyskeskukseen.

Yleensä influenssaan riittää oireiden mukainen hoito. Jos oireet ovat kovin voimakkaat, kestävät yli viikon tai palaavat uudestaan, kannattaa hakeutua lääkäriin. Mikäli kuulut riskiryhmään tai olet raskaana, kannattaa hakeutua lääkärin vastaanotolle herkästi.

Yhteydenotto AITO Työterveyteen

Asiakaspalvelumme saattavat valitettavasti ruuhkautua ajoittain, mutta voit jättää meille soittopyynnön. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, ja sinun ei tarvitse jonottaa puhelimessa. Netin kautta voit varata aikoja myös terveystarkastuksiin, mutta kaikki työterveyslääkärin ajat sekä sairaanhoidon ajat pyydämme varaamaan puhelimitse. Tarjoamme asiakkaillemme lähi- ja etävastaanottoaikoja ja meillä voit myös keskustella oireistasi työterveyshoitajan kanssa puhelimitse.

Ajanvaraus: 09 839 22012

Hoidon tarpeen arvio: 09 839 50300 (Tarkistathan kuuluuko palvelu työterveyssopimukseesi.)

 

Lue lisää:

 

Asiakkaaksi AITO Työterveyteen?

Haluatko aloittaa yhteistyön kanssamme? Klikkaa sivulle ”Tee sopimus työterveyshuollon palveluista.” Otamme sinuun pian yhteyttä.