Koronavirustestaukseen AITO Työterveyden kautta

Asiakasyrityksemme saavat AITO Työterveyden kautta lähetteen koronatestaukseen 9Livesiin. Arvion lähetteen tarpeellisuudesta tekee aina työterveyshuollon ammattilainen.

Miten työntekijäni pääsevät koronatestiin?

Koronavirustesti on helppo lisätä osaksi työterveyssopimusta. Mikäli haluat tarjota työntekijällesi mahdollisuuden päästä koronatestaukseen työterveyden kautta, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä yrityksesi nimettyyn työterveyshoitajaan tai asiakaspalveluumme 09 839 22012. Sopimusasioissa voit olla suoraan yhteydessä sopimusneuvottelijoihimme sähköpostitse aito.sopimukset@vantaa.fi.

Jos tahdot lisätä Koronavirus COVID-19 -testin osaksi yrityksesi työterveyssopimusta, täytä kysely tästä.
tai kopioi tämä osoite selainrivin osoitekenttään: https://aito-tyoterveys-lv.creamailer.fi/survey/rz5aneobvqpti

Miten ja, missä näytteenotto tapahtuu?

COVID-19 -tutkimukseen pääsee vain AITO Työterveyden ammattilaisen lähetteellä. Arvio testin tarpeellisuudesta onnistuu nopeasti, usein jo saman päivän aikana puhelimitse työterveyshoitajan toimesta. Ohjaamme työterveysasiakkaamme koronatestaukseen 9Livesin toimipisteisiin. Ohjaus näytteenottoon tapahtuu aina AITO Työterveyden ammattilaisen kautta. Testaukseen tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Testauspisteet ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin. Tarkistathan toimipisteiden aukioloajat 9Livesin nettisivuilta. Toimipisteet sijaitsevat Ala-Tikkurilassa, Pasilassa, Koivukylässä, Keilaniemessä, Vuosaaressa ja Martinlaaksossa.

Tuloksen saat noin vuorokaudessa, mutta aika voi vaihdella sen hetkisen tilanteen mukaan. Saat testin tuloksesi tekstiviestillä.

Kela korvaa koronatestauksesta aiheutuvia kustannuksia yrityksille

Testin hinta on 159€/hlö. Hinta sisältää näytteenoton ja diagnostiikan. Lisäksi laskutamme sopimuksemme mukaisesti asiantuntijan käytetyn ajan mukaan.

Mikäli yritykselläsi on lakisääteinen sopimus AITO Työterveydessä, joka ei sisällä sairaanhoitoa, testaus- ja asiantuntijan työn kulut voidaan liittää työterveyslaskutukseen. Nämä eivät oikeuta työterveyshuollon kelakorvauksiin. Yrityksesi voi hakea koronavirustesteistä aiheutuneista kuluista erikseen kelakorvausta. Lisätiedot Kelan sivuilta. Jos yritykselläsi on kanssamme sairaanhoidon sopimus, asiantuntijan laskutusosuus ja testikulut ohjataan Kela 2 -luokkaan.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 09 839 22012.