AITO Extranet on työnantajan työkalupankki

AITO Työterveyden asiakkaana saat maksutta käyttöösi asiakasyritys- ja organisaatiopäättäjää palvelevan AITO Extranet -työkalun. Extranetissä käsittelet turvallisesti kaikkia yrityksesi työterveysasioita.

AITO Extranetissä viestit työterveyshoitajasi kanssa, päivität henkilöstösi työsuhdetietoja, tarkastelet työpaikkaselvitystä ja toimintasuunnitelmaa sekä ilmoitat ulkoisista sairauspoissaoloista työterveyteen. Extranettiin tallentuvat myös laskujen liitteet, jotka ovat nähtävillä sähköisessä arkistossa koko asiakkuutesi ajan. Voit myös tehdä tarvittaessa helposti muutoksia työterveyssopimukseesi Extranetin kautta. AITO Extranet päivittyy jatkuvasti asiakastarpeen ja toiveiden mukaan.

AITO Extranet on työnantajan arjen työkalu, joka helpottaa työterveysyhteistyötä.

Onhan sinulla jo Extranet käytössäsi?

 

Kirjaudu AITO Extranettiin

Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai tahdot apua Extranetin käytössä, ota yhteyttä yrityksesi/organisaatiosi nimettyyn työterveyshoitajaan.

Tarkemmat ohjeet palvelun käyttöön löydät tästä: AITO Extranet asiakasohje

 

Asiakkaaksi AITO Työterveyteen?

Haluatko aloittaa yhteistyön kanssamme? Klikkaa sivulle ”Tee sopimus työterveyshuollon palveluista.” Otamme sinuun pian yhteyttä.