Varaa aika työterveyshuoltoon

Uudenmaan kiihtyneen koronatilanteen vuoksi netin kautta voi varata aikoja toistaiseksi vain työterveyshoitajalle työhön liittyviin tarkastuksiin tai soittoajan. Mikäli tahdot varata työterveyslääkärille ajan, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 09 839 22012. Kiitos.

 

Meillä asioit turvallisesti etä- ja lähivastaanotoilla. Palvelemme lähi- ja etävastaanotoilla normaalisti erityisohjeet huomioiden. Meillä voit asioida turvallisin mielin, sillä hoidamme infektio-oireiset asiakkaat erillään muista asiakkaista. Kiitos, että huolehdit kanssamme muiden asiakkaiden ja henkilöstömme terveydestä.

Varaa aika:

Ajanvaraus puhelimitse ja Hoidon tarpeen arvio -etäpalvelu

NETTIAJANVARAUS

AJANVARAUS LABORATORIO- JA KUVANTAMISTUTKIMUKSIIN

KIIREETÖN AJANVARAUS

Ajan peruminen

Muistathan tarvittaessa perua aikasi. Katso ohjeet perumiseen alla olevasta linkistä.

Ajan peruminen

Henkilöllisyyden varmistaminen

Potilasturvallisuuden vuoksi varmistamme asiakkaan henkilöllisyyden vastaanotolla. Varaudu esittämään kuvallinen henkilökortti, kun saavut vastaanotolle.

Olethan jo vieraillut Omakannassa?

Antamalla suostumuksesi Kanta-palveluissa, terveystietosi näkyvät sinua hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille, Kantaan tallentuvat tiedot,
jotka sinusta on kirjattu terveydenhuollossa. Potilasturvallisuutesi paranee, kun terveystietosi ovat ammattilaisten saatavilla helposti ja nopeasti.

Lue lisää Kanta.fi -palvelusta ja kirjaudu sisään.