Varaa aika työterveyshuoltoon

Meillä asioit turvallisesti etä- ja lähivastaanotoilla. Työterveyshuollon asiantuntijat palvelevat sinua ajanvarauksella ma-pe klo 8-16.

Varaathan ajan aina puhelimitse numerosta 09 839 22012.

Palvelemme lähi- ja etävastaanotoilla normaalisti poikkeustila huomioiden. Meillä voit asioida turvallisin mielin, sillä hoidamme infektio-oireiset asiakkaat erillään muista asiakkaista.

Kiitos, että huolehdit kanssamme muiden asiakkaiden ja henkilöstömme terveydestä.

Koronatilanteesta johtuen nettiajanvaraus on poissa käytöstä.

Henkilöllisyyden varmistaminen

Potilasturvallisuuden vuoksi varmistamme asiakkaan henkilöllisyyden vastaanotolla. Varaudu esittämään kuvallinen henkilökortti, kun saavut vastaanotolle.

Olethan jo vieraillut Omakannassa?

Antamalla suostumuksesi Kanta-palveluissa, terveystietosi näkyvät sinua hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille, Kantaan tallentuvat tiedot,
jotka sinusta on kirjattu terveydenhuollossa. Potilasturvallisuutesi paranee, kun terveystietosi ovat ammattilaisten saatavilla helposti ja nopeasti.

Lue lisää Kanta.fi -palvelusta ja kirjaudu sisään.

Hoidon tarpeen arvio -etäpalvelu

Kaikissa terveyteesi liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä työterveyshoitajaan puhelimitse
09 839 50300. Palvelemme työterveysaseman aukioloajojen mukaisesti. Huomioithan, että takaisin soitto -palvelu on voimassa klo 8-15 välisenä aikana.

Lue lisää Hoidon tarpeen arviosta.

Sähköinen yhteydenottokanava kiireettömille asioille

Sähköisen yhteydenottokanavan kautta voit jättää ajanvaraus- tai soittopyynnön terveyteesi liittyvissä asioissa. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Jos asiasi on kiireellinen, otathan meihin yhteyttä puhelimitse.

Siirry palveluun

Ajan peruutus

Esteen sattuessa, muistathan perua aikasi viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 14 mennessä soittamalla numeroon 09 839 22012. Muussa tapauksessa veloitamme 50% sovitun vastaanottoajan hinnasta. Perumattoman käynnin lasku osoitetaan henkilölle, jota varaus koskee.

Voit perua aikasi myös suoraan tekstiviestillä. Kirjoita viestiin selkeästi oma nimesi ja syntymäaikasi sekä aika, jonka tahdot perua. Saat paluuviestinä vahvistuksen ajan perumisesta.

  • Tikkurilan työterveysaseman ajat perutaan tekstiviestillä numerosta 040 7523526.
  • Pasilan ja Tapiolan toimipisteiden ajat perutaan tekstiviestillä numerosta 050 3145466.