Asiakkaaksi AITO Työterveyteen

Tarjoamme asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta asiakkaillemme

Vahvuutemme on rautainen ammattitaito sekä joustava palveluasenne. Yhteistyömme yritysten kanssa on kiinteää ja jatkuvaa. Tavoitteista ja yhteistyöstä laaditaan toimintasuunnitelma, jonka toteutumista ja tuloksia seurataan yhdessä sovituin keinoin.

Työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat tarjoavat yritykselle hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaista ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa sekä sairaudenhoitoa. Järjestämme myös erilaisia kursseja ja valmennuksia toiveiden mukaisesti.

Lakisääteinen yhteistyö alkaa työpaikkaselvityksestä ja toimintasuunnitelman tekemisestä, joista veloitamme ajankäytön mukaisesti. Emme peri sopimuksen aloitusmaksua vaan maksat työterveyshuollosta kiinteinä kuluina henkilömääräistä perusmaksua ja palvelumaksua vuosittain. Myös palvelumaksu määräytyy maksuhetkellä olevan yrityksen työntekijämäärän mukaisesti. Perus- ja palvelumaksu laskutetaan neljä kertaa vuodessa. Kaikki muu veloitus tapahtuu kuukausittain ajankäytön mukaan voimassa olevan hinnastomme mukaisesti.

Aloitetaanko yhteistyö?

Klikkaa ”Tee sopimus työterveyshuollon palveluista” ja täytä lomake. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Tee sopimus työterveyshuollon palveluista

Tiedustelut:

Tavoitat sopimusneuvottelijamme ma-pe klo 8-16 puhelimitse numerosta 09 8395 0310 tai ei-kiireellisissä asioissa voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen aito.sopimukset@vantaa.fi

Vastaamme mielellämme kaikkiin sopimusasioihin liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa asiakkaaksemme!