Asiakkaaksi AITO Työterveyteen

Tarjoamme asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta asiakkaillemme.

Kiitos, että kiinnostuit meistä. Luethan nämä tiedot huolellisesti ennen sopimusluonnoksen tekemistä. Laita lopuksi rasti ruutuun ja pääset sopimussivulle.

Miten työterveyssopimus tehdään?

Sopimusluonnos tehdään sähköisesti AITO Extranet -palvelussa. Kun olet täyttänyt sopimusluonnoksen ja yhteydenottosi on saapunut meille, sopimusneuvottelijamme on sinuun yhteydessä. Jos päätät tehdä sopimuksen kanssamme, varsinainen työterveyssopimus tehdään myös AITO Extranetissä, koska se toimii samalla asiakasportaalina. Työterveyssopimus tallentuu Extranettiin ja voit milloin vain tarkastella sitä.

Huomioithan, että työterveyssopimus astuu voimaan vasta, kun se on allekirjoitettu molempien osapuolten toimesta. Allekirjoitus tapahtuu sähköisesti Visma-palvelussa.

AITO Työterveyden hinnoittelu

Kaikki veloituksemme tapahtuu kuukausittain voimassa olevan hinnastomme mukaisesti, esimerkiksi etä- ja vastaanottokäynnit, puhelinajat, sähköinen asiointi, tutkimukset yms. Lisäksi veloitamme työterveyshuollosta perus- ja palvelumaksua neljä kertaa vuodessa asiakasyrityksen ilmoittaman työntekijämäärän mukaisesti.

Lakisääteinen yhteistyö alkaa aina työpaikkaselvityksestä ja toimintasuunnitelman tekemisestä, joista veloitamme myös ajankäytön mukaisesti.

TEE SOPIMUS TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUISTA

Tiedustelut ja hinta-arvio:

Tavoitat sopimusneuvottelijamme ma-pe klo 9-14 puhelimitse numerosta 09 8395 0310 tai ei-kiireellisissä asioissa voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen aito.sopimukset@vantaa.fi

Vastaamme mielellämme kaikkiin sopimusasioihin liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

 

Haluatko lukea lisää AITO Työterveydestä?

Klikkaa hinnastoomme tästä

Mitä tarkoittaa lakisääteinen työterveys?

Mitä tarkoittaa työterveyspainotteinen sairaanhoito?