Osaatko auttaa ensiaputilanteessa?

Päivitä ensiaputaitaitosi helposti ja turvallisesti SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksena. Lue kurssista lisää täällä ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikki lähiopetuksessa toteutettavat esiapukurssimme on peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi.

______________________________________________________________________________________________________

Jokainen voi joskus joutua tilanteeseen, jossa ensiaputaitoja tarvitaan. Tapaturma tai sairauskohtaus voi sattua kotona, liikenteessä tai työpaikalla. AITO Työterveyden ensiapukurssilta saat taidot ja varmuutta ensiaputilanteessa toimimiseen.

AITO Työterveys on Punaisen Ristin Ensiavun kumppani ja olemme tehneet heidän kanssaan kumppanuussopimuksen.

Ensiavun kurssit työpaikalla

Ensiavun koulutus edistää koko organisaation ja henkilöstön työturvallisuutta. Räätälöimme kurssin sisällön vastaamaan toiveitanne ja apuna voidaan käyttää riskikartoitusta.

Järjestämme ensiavun kursseja organisaationne tiloissa (maksimi henkilömäärä 15) tai AITO Työterveyden tiloissa Tikkurilassa (maksimi henkilömäärä 12).

Kaikista ensiavun kursseista vastaa ensiavun ja terveystiedon kouluttaja Ghita Gerkman. Pyydä tarjous tai kysy lisää kouluttajaltamme, ghita.gerkman@vantaa.fi

Päivitä ensiaputaidot kertauskurssilla Tikkurilassa

Järjestämme ensiavun kertauskursseja AITO Työterveyden Tikkurilan toimipisteessä. Tällä kurssilla on mahdollisuus päivittää ensiaputaidot ja uusia jo aiemmin käyty EA1-kurssi. Kurssille voi osallistua myös vaikka aiempaa ensiavun koulutusta ei olisi.

Lue lisää kursseista ja hinnoittelusta täältä.

Ensiavun kurssitarjonta AITO Työterveydessä

Kaikista kursseistamme saa SPR:n hätäensiaputodistuksen. Todistus toimitetaan sähköpostiin.

Lue kurssien kuvaukset ja hinnoittelu klikkaamalla kurssia.

Kurssin peruminen

Kurssi tulee perua vähintään kaksi viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa. Tämän jälkeen tehdyistä perumisista veloitamme puolet kurssimaksusta ja koko kurssimaksun, jos osallistumista ei peruta. Mikäli kouluttaja sairastuu, pyrimme järjestämään uuden kurssiajankohdan mahdollisimman pian tai osallistumisen voidaan siirtää seuraavalle mahdolliselle kertauskurssille.

Tervetuloa kursseillemme!