Hoidon tarpeen arvio -etäpalvelu on siellä, missä sinäkin

Tahdotko palvelun, joka säästää organisaation työterveyden kustannuksia ja työntekijän työaikaa? Hoidon tarpeen arvio -palvelussa työntekijä ottaa yhteyttä työterveyshoitajaan puhelimitse, joka tekee hoitoarvion asiakkaan oireiden ja kertoman perusteella. Asiakas saa työterveyden ammattilaisen oikean ohjauksen ja hoidon samalla kertaa. Vältytään turhilta lääkärikäynneiltä, koska iso osa terveysasioista voidaan hoitaa etänä.

Luotettava ja nopea palvelu suoraan ammattilaiselle

Hoidon tarpeen arvio -palvelu on työterveyshoitajan puhelinpalvelu, jossa arvioidaan nopeasti ja luotettavasti hoidon tarve​, vastataan asiakkaan terveyttä koskeviin kysymyksiin​, annetaan tarvittavia kotihoito-ohjeita​ tai ohjataan tarpeen mukaan oikean ammattilaisen vastaanotolle. Työterveyshoitaja voi myös konsultoida työterveyslääkäriä, -psykologia tai työfysioterapeuttia tarpeen mukaan. Työntekijä säästää aikaa ja saa tarvitsemansa hoidon viipymättä, kun hänet ohjataan suoraan oikean ammattilaisen vastaanotolle. 

Palvelemme työterveysasemien aukioloaikojen mukaisesti. Jos palvelussamme on ruuhkaa, soitamme pian takaisin. Puheluusi vastaa aina työterveyshuollon ammattilainen, joten avun saa usein yhdellä puhelinsoitolla. Yhteydenotto ei katso paikkaa, tavoitat meidät sieltä, missä olet.

Etähoito säästää aikaa ja kustannuksia

Hoidon tarpeen arvio -palvelu on kustannustehokasta, vaikuttavaa ja luotettavaa. Palvelun avulla pystytään kohdentamaan organisaation työterveyden voimavarat ja kustannukset oikeisiin asioihin. Palvelu tukee työkyvyn hallintaa ja sairauspoissaolokäytäntöjen mukaista toimintamallia. Raportoimme yhteydenotoista ja kustannuksista asiakkaalle säännöllisesti ja seuraamme kustannuskehitystä.

Käynnistimme Hoidon tarpeen arvio -pilotin viime syksynä ja kokemuksemme mukaan jopa 30-50% terveysasioista voidaan hoitaa etänä.

Kuuluuko Hoidon tarpeen arvio -palvelu jo työterveyssopimukseesi?

Mikäli organisaatiollasi on jo sairaanhoidon sopimus kanssamme, Hoidon tarpeen arvio voidaan helposti lisätä osaksi palvelua. Ole yhteydessä koordinoivaan työterveyshoitajaan ja saat palvelun pian sinun ja työntekijöidesi käyttöön. Kerromme myös mielellämme lisää Hoidon tarpeen arviosta, ja, miten voimme tukea juuri sinun organisaatiosi työterveyttä palvelumme avulla.

Mikäli organisaatiollasi ei ole sairaanhoidon sopimusta ja tahdot laajentaa sopimuksen koskemaan myös sairaudenhoitoa ja Hoidon tarpeen arviota, ota yhteyttä sopimusneuvottelijoihimme aito.sopimukset@vantaa.fi. Kerromme mielellämme lisää.

 

Asiakkaaksi AITO Työterveyteen?

Haluatko aloittaa yhteistyön kanssamme? Tee sopimus työterveyshuollon palveluista. Otamme sinuun pian yhteyttä.