Nettiajanvaraus 24h

Uudenmaan kiihtyneen koronatilanteen vuoksi netin kautta voi varata aikoja toistaiseksi vain työterveyshoitajalle työhön liittyviin tarkastuksiin tai soittoajan. Mikäli tahdot varata työterveyslääkärille ajan, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 09 839 22012. Kiitos.

Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita kuten kuumetta, yskää, nuhaa, kurkkukipua, lihassärkyä tai akuutteja vatsaoireita, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 09 839 22012.

Varaa aika työterveyteen kätevästi netin kautta. Työterveyssopimuksesi mukaan voit varata aikoja työterveyshoitajalle tai -lääkärille. Varmistathan, että palvelu kuuluu työterveyssopimukseesi.

Nettiajanvarauksen aikatyypit:

  • Työhön liittyvät tarkastukset: varaa 60min tai 80min ajan työterveyshoitajalle. Tarkastuksia voivat olla esim. työhöntulo- tai terveystarkastukset. Muistathan täyttää myös esitietolomakkeen. Työnantajakohtaiset ohjeet löydät täältä: https://www.aitotyoterveys.fi/tyontekija/ 
  • Sairaudenhoidon ajat: varaa 20min tai 30min ajan työterveyslääkärille- tai hoitajalle. Tällaisia aikoja voivat olla esimerkiksi reseptin uusimiset, kontrollikäynnit yms. työterveyslääkäreille ja  esimerkiksi rokotukset, tikkien poistot yms. työterveyshoitajille.
  • Työssä jaksamiseen liittyvät asiat tai muu keskusteluaika: varaa 60min tai 80min aika työterveyshoitajalle.

Varaa aika asiantuntijoillemme työterveyspsykologille tai työfysioterapeutille puhelimitse.

NETTIAJANVARAUS

Mikäli et löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse 09 839 22012.

Huomioithan, että mikäli työnantajallasi on sopimus Hoidon tarpeen arvio -palvelusta, pääset varaamaan netin kautta aikoja ainoastaan työhön liittyviin tarkastuksiin. Muissa asioissa saat avun Hoidon tarpeen arvio -palvelusta 09 839 50300.