Työterveyspsykologi auttaa työpaikan psyykkisessä kuormituksessa

Työterveyspsykologi tukee työntekijän ja esimiehen työkykyä ja terveyttä sekä huolehtii koko työyhteisön psyykkisestä ja kognitiivisesta kuormituksesta. Hän tekee työtä koko organisaation hyvinvoinnin eteen.

AITO Työterveydessä räätälöimme palvelut tukemaan asiakasorganisaation tarpeita ja toiveita.

Tarjoamme työyhteisölle esimerkiksi työhyvinvointia tukevia luentoja ja koulutuksia ja työyhteisön tilannekartoituksia, työnohohjausta sekä jälkipuintia.
Lue lisää palveluistamme täältä ja kysy lisää omalta työterveyshuollon tiimiltäsi.

Esimiehille ja työntekijöille työterveyspsykologi antaa tukea työ- ja yksityiselämän haasteissa. Lue lisää työntekijän ja esimiehen palveluista täältä.

 Selvitä työyhteisönne hyvinvointi Parempi Työyhteisö (ParTy)® -kyselyllä

Parempi Työyhteisö (ParTy)® -kyselyllä selvität luotettavasti työyhteisönne hyvinvoinnin ja varmistat, että kehitätte juuri oikeita asioita.

Kyselyn perusosa sisältää työyhteisö-, tehtävä- ja yksilötason. Lisäteemojen avulla saat kyselystä sopivan juuri omaan organisaatioosi.

Lue lisää ParTy-kyselystä lataamalla esite, ja pyydä tarjous tai kysy lisää omalta työterveyshuollon yhteyshenkilöltäsi.

Lataa esite tästä:

Parempi Työyhteisö (ParTy)® -kysely

 

Asiakkaaksi AITO Työterveyteen?

Haluatko aloittaa yhteistyön kanssamme? Klikkaa sivulle ”Tee sopimus työterveyshuollon palveluista.” Otamme sinuun pian yhteyttä.