Aitoa kumppanuutta yrittäjälle

Yrittäjän hyvinvointi jää usein yritystoiminnan jalkoihin. Yrittäjä on vastuussa yrityksensä toiminnasta ja henkilöstöstä, joten hänellä on paljon paineita. Omaan terveyteen kannattaa panostaa, sillä omalla hyvinvoinnilla on suora vaikutus yrityksen tuottavuuteen.

AITO Työterveys tarjoaa yrittäjälle asiantuntevaa työterveyshuoltoa ja aitoa kumppanuutta. Sopimuksen laajuus sovitaan sen mukaisesti, mitkä ovat yrittäjän toiveet ja tarpeet työterveyshuollolle. Sopimus voidaan laatia kattamaan lakisääteisestä työterveyshuollosta sairaanhoitoon ja työhyvinvointia tukevaksi.

Olemme aidosti koko pääkaupunkiseudun edullisin työterveyshuoltokumppani yrittäjille, koska tahdomme kannustaa yrittäjää huolehtimaan itsestään ja terveydestään kustannustehokkaasti. Yrittäjä on oman yrityksensä toimitusjohtaja ja työntekijä, talous- ja henkilöstövastaava ja kaikkea siltä väliltä. Yrittäjän hyvinvointi on yritystoiminnan elinehto.

Työterveyshuollon ammattilaisemme kertovat mielellään lisää, kuinka voimme toimia juuri sinun kumppaninasi. Pidetään yhdessä huolta sinusta ja yrityksestäsi.

Yrittäjä kuuluu Kelan korvauksen piiriin

Vuoden 2020 loppuun saakka yrittäjän korvaus on 50% ennaltaehkäisevästä toiminnasta (Kela I) ja sairaanhoidon kustannuksista (Kela II). Ennaltaehkäisevässä toiminnassa  työterveyshuollon kustannuksista voidaan korvata 60 %, jos työterveyshuolto ja yrittäjä ovat sopineet työkyvyn hallinnasta, seurannasta ja varhaisesta tuesta sekä molempien tehtävät ja vastuut on kirjattu toimintasuunnitelmaan. Ylimenevä osa, jota Kela ei korvaa voidaan vähentää verotuksessa.

Yrittäjän osalta kelakorvauskäytäntöön tulee muutoksia vuoden 2021 alusta. Ennaltaehkäisevästä toiminnasta (Kela I) korvataan 60% ja sairaanhoidon kustannuksista (Kela II) 50%. Lue lisää Kelan sivuilta, täältä.

AITO opas työterveyshuoltoon

Lataa AITO opas työterveyshuoltoon, ja lue, mitä työterveyshuolto tarkoittaa pähkinänkuoressa.

AITO opas työterveyshuoltoon

Asiakkaaksi AITO Työterveyteen?

Haluatko aloittaa yhteistyön kanssamme? Klikkaa sivulle ”Tee sopimus työterveyshuollon palveluista.” Otamme sinuun pian yhteyttä.