Toimilupa

AITO Työterveys – Vantaan Työterveys Oy kuuluu yksityisten palveluntuottajien rekisteriin. Rekisteriotteesta löydät toimipisteemme ja palvelukuvauksemme.

Vantaan Työterveys Oy:n rekisteriote

AITO Työterveyden laatupolitiikka

Toimintamme on tasavertaista ja arvostavaa. Toimintamme keskiössä ovat asiakkaiden aktiivinen kuuntelu ja tarpeisiin vastaaminen. Kehitämme toimintaamme näiden tarpeiden mukaisesti. Palvelumme on ystävällistä ja joustavaa.

Tavoitteenamme on toimia asiakasyritystemme ja yhteisöjen strategisena kumppanina edistämällä asiakasyritystemme ja yhteisöjen henkilöstön työ- ja toimintakykyä ennaltaehkäisevän työterveyshuollon ja sairaanhoidon keinoin. Toimimme yhdessä suunniteltujen ja kirjattujen ohjeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Toiminnan osa-alueiden laatua seurataan sovittujen mittareiden mukaisesti.

Henkilökuntamme on sitoutunut toimimaan sovitun laatupolitiikan mukaisesti.

AITO Työterveys – Vantaan Työterveys Oy:lla on ISO 9001:2015 laatusertifikaatti. Sertifikaatti edellyttää, että organisaation laatujärjestelmä täyttää standardin ja yleisen ohjeen ABC 200 vaatimukset. Vantaan Työterveys Oy laatusertifikatti voimassa 27.6.2023 saakka.

Vantaan Työterveys Oy:n laatusertifikaatti

Ekosertifikaatti

Tahdomme omalla toiminnallamme edistää positiivisia ympäristövaikutuksia. Uusimme Ekokompassi-sertifikaatin, jonka myöntää Suomen ympäristöopisto SYKLI. Ekotyö on jatkuvaa ja onnistuaksemme siinä myös jatkossa, nimesimme henkilöstöstämme ympäristövastaavan. Ekokompassi-sertifikaati on voimassa 29.1.2024 saakka.

Ekokompassi sertifikaaTti

Ekotekoja:

  • Tikkurilan toimipisteen sähkösopimus päivitettiin 100% tuulisähköön 5.5.2021.
  • Kehityskeskusteluihin lisätty ympäristövastuullisuus, ja jokaisen työntekijän kanssa on sovittu oma ekotavoite.
  • Kasvimaitovaihtoehto lisätty kahvimaitovalikoimaan.
  • Jätelajittelua tehostettu Tikkurilan ja Pasilan toimipisteissä, mm. omat astia muoville, lasille ja metallille. Tapiolassa prosessi vielä kesken.
  • Etävastaanottotarjonnan lisääminen kaikkiin ammattiryhmiin.