AITO Työterveys

Toimimme keskeisillä paikoilla kolmessa toimipisteessä pääkaupunkiseudulla: Pasilassa Helsingissä, Tapiolassa Espoossa, ja Vantaan Tikkurilassa. Valtakunnallisesti palvelemme kumppaniemme Työ ja terveys ry:n verkoston kautta.

www.tyojaterveys.fi

Laatupolitiikkamme

AITO Työterveyden toiminta kumpuaa arvostavasta tasavertaisesta ihmiskäsityksestä, joka heijastuu mm. asiakkuuksiemme ja asiakkaittemme hoitoon, henkilöstöhallintoomme ja liiketoimintastrategiaan.

Toimintamme keskiössä on asiakassuhteen aktiivinen kuuntelu, tarpeeseen vastaaminen ja joustava ja nopea palvelu. Nämä seikat auttavat meitä ylittämään odotukset.

Työterveyspalvelumme tavoitteena on toimia asiakasyritystemme ja yhteisöjen strategisena kumppanina edistämällä asiakasyritystemme ja yhteisöjen henkilöstön työ- ja toimintakykyä ennaltaehkäisevän työterveyshuollon ja sairaanhoidon keinoin.

Toimimme yhtenäisesti yhdessä suunniteltujen ja kirjattujen menettelyohjeiden mukaisesti. Toiminnan osa-alueiden laatua seurataan sovittujen indikaattoreiden ja frekvenssin mukaisesti. Laadun seuranta on pyritty mahdollisimman kattavasti nivomaan tavalliseen arkipäivän työhön. Henkilökuntamme on sitoutunut toimimaan sovitun laatupolitiikan mukaisesti.