Yritysten työntekijöille

Ajanvaraus ja tiedustelut:

Varaa aika työterveyteen numerosta 09 839 22012 tai Hoidon tarpeen arvio -palvelusta, mikäli se kuuluu työterveyshuollon sopimukseesi. Hoidon tarpeen arvio numerosta 09 839 50300.

Työhyvinvointikysely:

Täytä linkistä avautuva työhyvinvointikysely, joka on osa terveystarkastustasi/työhöntulotarkastustasi. Tulokset käydään läpi yhdessä työterveyshoitajan kanssa, kun saavut tarkastukseen. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 15 min. Huomioithan, että kyselyä ei voi tallentaa keskeneräisenä vaan se tulee täyttää kerralla loppuun saakka.

Täytä kysely linkistä, ja syötä pyydettäessä alla olevat käyttäjätunnus ja salasana.

Linkki työhyvinvointikyselyyn

Käyttäjätunnus: aito
Salasana: tyoterveys

Kaikki vastauksesi käsitellään tietoturvallisesti ja ehdottoman luottamuksellisesti. Vastauksiasi käsittelee ainoastaan hoitoosi osallistuvat henkilöt. Mitään yksilötietoja ei anneta esimiehille, yritysjohdolle, työtovereille eikä viranomaisille. Ainoastaan yli 20 henkilön yksiköistä voidaan muodostaa ryhmäpalautteita, jolloin yksilön tunnistaminen on mahdotonta.

Työpaikkaselvityskäynnin esitietolomake:

Pyydämme vastaamaan yrityksenne työolosuhteita mittaavaan kartoitukseen, työpaikkaselvityksen esitietokyselyyn, ennen sovittua työpaikkaselvityskäyntiä.

Täytä kysely linkistä, ja syötä pyydettäessä alla olevat käyttäjätunnus ja salasana.

Linkki työpaikkaselvityksen esitietokyselyyn

käyttäjätunnus: AITO
salasana: AITOTYSE

Saadaksesi lisätietoja tai apua kyselyiden täyttämiseen, käännythän nimetyn työterveyshoitajasi puoleen.